Skovbryn I/S

Fældebunkelægger findes også i vores sortiment

Står du over for fældning af et skovområde? Så kan du med fordel benytte dig af en fældebunkelægger, som jo i princippet er en almindelig skovningsmaskine udstyret med et fældebunkelægger aggregat. Vi tilbyder skovningsmaskiner og udkørselsmaskiner af høj kvalitet og med levering til erhvervskunder i hele Danmark.

Maskinerne i vores udvalg kan alle miljøgodkendes efter Naturstyrelsens regler om bl.a. bionedbrydelig olie. Du kan altså med fordel kigge vores sortiment af skovmaskiner igennem.

En fældebunkelægger gør hele arbejdet for dig

Oftest benyttes en fældebunkelægger i forbindelse med læhegn, naturprojekter, byggegrunde eller tyndinger, hvor det skovede træ anvendes til flis til kraft og/eller varmeproduktion.

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du yderligere information om en af vores fældebunkelæggere, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, hvor vi gerne rådgiver dig mod det rette valg.

Kontakt os på telefon +45 23 45 52 55 eller på mail viggo@skovbryn.com, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Nyheder

NU!  Sælger af Sampo-Rosenlew´s driftssikre skovmaskiner i Danmark!

Ring for Demo og/eller tilbud!

Mvh Viggo Mortensen

Tlf.: +45 23 45 52 55

E-mail: viggo@skovbryn.com

Eneforhandler i Danmark​

Skovbryn I/S

​​Rådbjergvej 11, DK 4450 Jyderup

​Telefon: ​+45 23 45 52 55

CVR: 29441006

Medlem af DSF